Huisfotografe MO*
Iratxe
Alvarez
MO*redactie

Iratxe Álvarez werkt voor MO* als freelance fotograaf. Gepassioneerd door journalistiek en podcasts, volgt ze vraagstukken op het gebied van milieu, migratiebewegingen, sociale rechtvaardigheid en feminisme op de voet. 

Haar zorg voor Moeder Aarde uit zich ook in de manier waarop ze trots haar moestuin met seizoensgroenten verzorgt en de winter door komt met eigen bereide conserven. 

Als onvermoeibare bewonderaar van cultuur en mensen in al hun facetten, werkt ze graag samen met journalisten aan reportages en ontmoet ze schrijvers, activisten, kunstenaars, politici en uiteenlopende mensen met interessante of grensverleggende boodschappen.

Ze begeleidt MO*journalisten graag tijdens reportages in België en in het buitenland en het is in deze langere reportages dat haar rol als beeldend verteller naar voren komt.

Om wat van haar werk te zien: 
iratxealvarez.com
Instagram: @iratxealvarez

alle artikels van Iratxe Alvarez

Met de steun van

 3030  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search For Common GroundSearch For Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.