Fast Forward Festival sluit KVS-seizoen af

Fast Forward Festival sluit KVS-seizoen af

Fast Forward Festival sluit KVS-seizoen af
Fast Forward Festival sluit KVS-seizoen af

Van 11 tot 19 juni vindt in de Brusselse KVS het Fast Forward Festival plaats. Het programma bevat concerten van en voor avonturiers.

Het festival is de nieuwste samenwerking tussen Fabrizio Cassol, frontman van jazzformatie Aka Moon, en kunstencentrum KVS. Het festival is tegelijkertijd de feestelijke afsluiter van het KVS-seizoen.
Het programma van Fast Forward is een muzikaal avontuur. Te ontdekken groepen als het Franse Rockingchair of het Frans-Senegalese Sabar Ring spelen voor het eerst in België. Brusselse premières zijn er van het gloednieuwe trio van jazzmuzikant Kris Defoort en van het Franse Kartet.
Speciaal voor het festival componeert het Magic Malik Orchestra een nieuw programma en jazzvocalist David Linx viert de 25ste verjaardag van zijn Baldwinproject. Verder is het ook uitkijken naar de concertversie van Fabrizio Cassol’s bewerking van de Mattheuspassie voor de dansvoorstelling ‘Pitié’.
Last but not least brengt Marie Daulne van Zap Mama een exclusief concert, een éénmalig project met Belgische en Congolese muzikanten, over de generaties heen.

Alle concerten starten om 20u en vinden plaats in de KVS_BOL, Lakense Straat 146 in Brussel. Info en tickets: www.kvs.be