Gratis festival aan de abdij van Hemiksem

Gratis festival aan de abdij van Hemiksem

Gratis festival aan de abdij van Hemiksem
Gratis festival aan de abdij van Hemiksem

03 augustus 2009

Aan de abdij van Hemiksem vindt van 5 tot 8 augustus voor de zesde keer het gratis Casa Blanca festival plaats. Woensdag staat er comedy en kleinkunst geprogrammeerd, donderdag live muziek, vrijdag een fuifavond en zaterdag een familiedag.

Axl Peleman bijt woensdag de spit af, die dag komen ook comedy-artiesten Jeroen Leenders, David Galle, Bart Cannaerts, Thomas Smith en Philippe Geubels. Er zijn ook optredens van kleinkunstenaars als Bart Peeters en Yevgueni.
 
Op donderdag gaat de festivalkoorts de hoogte in met concerten van Jasper Erkens, Tom Helsen, CPeX, Daan, A Brand en Milk Inc. Vrijdag is party-dag met DJ Cluts & Dombret. Peter van de Veire verleidt het Casa Blanca-publiek met zijn Love Show en Magnus maakt de avond compleet.
 
Op zaterdag kan je met heel de familie afzakken naar het festival en salsa-initiatie volgen. Kinderen kunnen zich uitleven op het concert van de Ketnetband. ‘s Avonds treden Stijn, Soulsister, Zita Swoon ,Clouseau en Black Box Revelation op.

Liften

Casa Blanca moedigt bezoekers aan om op een duurzame manier naar het festival te komen door de parkeerterreinen zoveel mogelijk te spreiden in de buurt. Wie dichtbij woont, wordt aangeraden met de fiets of te voet te komen. Voor wie van verder komt, zijn er de bus, trein en (voor de Oost-Vlamingen) het veer.
http://www.casablancafestival.be/