Damiaanactie

Extra

Damiaanactie

Damiaanactie
Damiaanactie

09 januari 2019

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. Damiaanactie is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.

Damiaanactie is een Belgische medische ontwikkelings-ngo die sinds 1964 wereldwijd strijd levert tegen lepra, tuberculose en andere verwaarloosde armoedeziektes zoals leishmaniasis. Zij vaart een pluralistische, onafhankelijke en apolitieke koers.

VISIE

Een toekomst vrij van lepra en tuberculose.

Genezen werkt aanstekelijk

Genezen werkt aanstekelijk. Met deze baseline zet Damiaanactie de toekomst in. Een toekomst waarin we allemaal samen de strijd aangaan tegen de infectieziekten lepra, tbc en leishmaniasis.

GENEZEN |

De actie die we ondernemen als orga­nisatie, als medewerker, als patiënt, als vrijwilliger, als donateur, als bedrijf. Samen schrijven we een verhaal. Samen willen we een punt zetten achter lepra, tbc en leishmaniasis. Genezen verwijst ook naar het proces van een patiënt.

AANSTEKELIJK |

Iedereen die mee de strijd aangaat vormt een deel van het verhaal. Samen zorgen we voor een kettingreactie waarin elke schakel van belang is. Aanstekelijk is ook een verwijzing naar het medische werk van Damiaanactie, de infectieziekten die ontstaan door besmetting. We kiezen bewust voor een positieve insteek want het effect van een aanstekelijke werking leidt tot een betere toekomst voor ons allen, zonder lepra of tbc.

Contact

Damiaanactie
Website: www.damiaanactie.be 
Tel. +32 (0)488 62 56 45
Adres: Leopold II-laan 263, B-1081 Brussel
Genezen werkt aanstekelijk