Aanbod voor lezers van de lage landen

Extra

Ontvang gratis de editie van MO*magazine over privacy

Aanbod voor lezers van de lage landen

Aanbod voor lezers van de lage landen
Aanbod voor lezers van de lage landen

MO*

30 september 2020

Ontvang als lezer van de lage landen gratis de editie van MO*magazine over privacy. Vul hier je gegevens in en we sturen een exemplaartje op.

Ontvang gratis de editie van MO*magazine over privacy.

In deze editie focussen we op het thema privacy. We maken ons er allen wel eens zorgen over. Delen we niet te veel gegevens met bedrijven online? Welke camera’s registreren ons komen en gaan en met welk doel? Wie bezit en deelt onze meest gevoelige informatie? De meesten onder ons kunnen rekenen op de Europese Algemene verordening gegevensbescherming, de zogenaamde GDPR.

Maar de toepassing van die verordening eindigt aan de Europese grenzen. Veel mensen, denk maar aan activisten of mensen op de vlucht, worden vandaag gedwongen te kiezen tussen hun recht op privacy of een kans op een volwaardig en vrij leven.

Van Burkina Faso tot Egypte: in dit magazine maak je kennis met de mensen wiens recht op privacy vandaag al verdampt én de mensen die daar garen bij spinnen.

Vul hierboven je gegevens in en we sturen een exemplaar van ons magazine. Wij vragen enkel je adres voor de verzending en verzamelen géén gegevens. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Bevalt het magazine? Word dan net als meer dan 3000 lezers proMO* en maak ons werk mee mogelijk.

Tags