Kennismakingsaanbod

Ontvang gratis het lentenummer van MO*

Deze actie is afgesloten.

Wil je graag gratis kennismaken met ons driemaandelijks magazine? Vraag hier een gratis exemplaar van ons lentenummer aan en schrijf je ook in op onze dagelijkse nieuwsbrief.

De winnaars van de digitale revolutie kennen we. Westerse bedrijven die met hun “sociale media” het publieke debat roekeloos beheren en die geld verdienen aan gevaarlijke desinformatie. De gegoede en bemiddelde, geconnecteerde elite — waartoe ik en mogelijk ook u behoren.

Wie zijn de verliezers van de digitalisering?

Maar wie zijn de verliezers? Wie zijn de mensen die hun rechten zien verdampen, omdat met hen geen rekening wordt gehouden? Wie heeft vandaag meer om over te piekeren dan enkel het milde ongemak van een onbereikbare klantendienst of een QR-code?

Vul hierboven je gegevens in en we sturen een exemplaar van ons magazine. Wij vragen enkel je adres voor de verzending en verzamelen géén gegevens. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Bevalt het magazine? Word dan net als meer dan 3000 lezers proMO* en maak ons werk mee mogelijk.

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2938   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift