Gratis kennismaking met MO*

Ontvang gratis het MO*magazine over privacy én een unieke webcamcover

Wil je graag gratis kennismaken met ons driemaandelijks magazine? Vraag hier een gratis proefexemplaar aan en je krijgt er meteen ook een unieke webcamcover bij.

In deze editie focussen we op het thema privacy. We maken ons er allen wel eens zorgen over. Delen we niet te veel gegevens met bedrijven online? Welke camera’s registreren ons komen en gaan en met welk doel? Wie bezit en deelt onze meest gevoelige informatie? De meesten onder ons kunnen rekenen op de Europese Algemene verordening gegevensbescherming, de zogenaamde GDPR.

Wat met mensen die gedwongen worden te kiezen tussen hun recht op privacy of een kans op een volwaardig en vrij leven?

Maar de toepassing van die verordening eindigt aan de Europese grenzen. Veel mensen, denk maar aan activisten of mensen op de vlucht, worden vandaag gedwongen te kiezen tussen hun recht op privacy of een kans op een volwaardig en vrij leven. Van Burkina Faso tot Egypte: in dit magazine maak je kennis met de mensen wiens recht op privacy vandaag al verdampt én de mensen die daar garen bij spinnen.

Met onze gerecycleerde webcamcover (vervaardigd uit tarwestro) kan je heel eenvoudig de camera van je laptop bedekken.

Vul hierboven je gegevens in en we sturen een exemplaar van het magazine én een webcamcover op. Wij vragen enkel je adres voor de verzending en verzamelen géén gegevens. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Bevalt het magazine? Word dan net als meer dan 3000 lezers proMO* en maak ons werk mee mogelijk.

 

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3174   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift