Reismarkt in Brugge: Korting voor MO*lezers!

Extra

Reismarkt in Brugge: Korting voor MO*lezers!

Reismarkt in Brugge: Korting voor MO*lezers!
Reismarkt in Brugge: Korting voor MO*lezers!

25 februari 2016

Op zondag 6 maart vindt in Brugge de 31ste editie van de Reismarkt plaats. Organisator Wegwijzer vzw, biedt de lezers van MO* een kortingsbon van 3 euro aan.

Wegwijzer vzw organiseert de 31ste jaarlijkse Reismarkt in de Stadshallen van Brugge op zondag 6 maart 2016 van 10 tot 18 uur. Meer dan 200 reizigers-informanten delen hun ervaringen met de bezoekers tijdens een persoonlijk gesprek.

Daarnaast informeren gespecialiseerde jongerenorganisaties reislustige globetrotters op de JongerenReismarkt en als kers op de taart zijn er talrijke interactieve panelgesprekken en beeldreportages over een resem aan reisthema’s.

In de Brugse Hallen zitten 250 doorwinterde reizigers klaar om bezoekers wegwijs te maken in een stad, streek of land. Ze informeren over vervoer en logies, geven hun reisroute door en delen met jou hun geheime slaap­ en eetadresjes.

Link

Download en print je kortingsbon!

Daarnaast staan tientallen exposanten klaar om je op weg te helpen. ‘Bijna alle bereisbare bestemmingen en reisformules komen aan bod, van paardrijden in Kirgizië tot couchsurfen in Kroatië’, aldus Bert Vertommen, medeorganisator van het reisevenement.

Daarnaast richt Wegwijzer zich ook op een jonger doelpubliek met de JongerenReismarkt in de benedenzaal van de Stadshallen. Gespecialiseerde jongerenorganisaties bieden een schat aan informatie aan jonge globetrotters die zich interesseren voor vrijwilligerswerk, bouw- en avonturenkampen, taalreizen, enz. Bovendien is de toegang voor jongeren tot en met 25 jaar volledig gratis.

Ten slotte kan de bezoeker ook deelnemen aan een 25-tal gesprekken, workshops en beeldreportages met ervaren reizigers. Hier beleef je bloedstollende avonturen op rotskliffen tussen Londen en Edinburgh, leer je alles over liften, ontdek je verborgen parels als Bhutan en ontmoet je elektrogirl die met haar elektrische moto van Gent naar Budapest reed.

De toegangsprijs is 10 euro, maar MO*lezers die deze kortingsbon printen betalen slechts 7 euro. Jongeren van 26 t.e.m. 30-jarigen krijgen een korting van 5 euro. Jongeren t.e.m. 25 jaar kunnen gratis binnenwandelen in de Brugse Stadshallen. Meer info vind je hier.