Ontvang gratis het MO*magazine over privacy

Extra

Kennismakingsaanbod voor de lezers van Tertio

Ontvang gratis het MO*magazine over privacy

Ontvang gratis het MO*magazine over privacy
Ontvang gratis het MO*magazine over privacy

MO*

12 april 2021

Wil je als lezer van Tertio ook graag gratis kennismaken met MO*magazine? Vraag hier een gratis proefexemplaar aan.

In deze editie focussen we op het thema privacy. We maken ons er allen wel eens zorgen over. Delen we niet te veel gegevens met bedrijven online? Welke camera’s registreren ons komen en gaan en met welk doel? Wie bezit en deelt onze meest gevoelige informatie? De meesten onder ons kunnen rekenen op de Europese Algemene verordening gegevensbescherming, de zogenaamde GDPR.

Maar de toepassing van die verordening eindigt aan de Europese grenzen. Veel mensen, denk maar aan activisten of mensen op de vlucht, worden vandaag gedwongen te kiezen tussen hun recht op privacy of een kans op een volwaardig en vrij leven.

Van Burkina Faso tot Egypte: in dit magazine maak je kennis met de mensen wiens recht op privacy vandaag al verdampt én de mensen die daar garen bij spinnen.

Vul hierboven je gegevens in en we sturen een exemplaar van ons magazine. Wij vragen enkel je adres voor de verzending en verzamelen géén gegevens. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Bevalt het magazine? Word dan net als meer dan 3000 lezers proMO* en maak ons werk mee mogelijk.

Tags