Schrijf je in op de nieuwsflitsen van MO.be

Nieuws

Schrijf je in op de nieuwsflitsen van MO.be

30 augustus 2007

MO.be houdt je via de nieuwsbrief e-MO* al wekelijks op de hoogte van het nieuws uit de wereld. Vanaf september sturen we ook nieuwsflitsen uit met nieuwsprimeurs en interessante nieuwigheden op MO.be.

Heeft er weer een aasgierfonds beslag laten leggen op Belgisch ontwikkelingsgeld? Gaan wapenhandelaars, die 91 containers vol tankonderdelen vanuit de haven van Antwerpen naar conflictgebied Eritrea verscheepten, opnieuw vrijuit? Dan brengen we je daar meteen van op de hoogte via een e-mailbericht. Ook nieuwigheden op de site, zoals dossiers, interactieve kaartjes of video’s, krijg je doorgestuurd.
Om je in te schrijven op de nieuwsflitsen moet je (gratis) geregistreerd zijn op onze website. Wie al geregistreerd is, kan zich met zijn login (e-mailadres) en wachtwoord aanmelden op onze website en dan zijn profiel bewerken door in de bovenste navigatiebalk van deze site zijn naam aan te klikken.
e-MO* bundelt het belangrijkste nieuws van de voorbije week en ordent de dagelijkse titels in vijf rubrieken: milieu, ontwikkeling, globalisering, wereldscan en focus. Meer dan 7000 bezoekers ontvangen het wekelijkse e-zine.