Zakelijk leider

Frank Van Damme

Frank Van Damme (°1960) heeft een licentiaat (vergelijkbaar met masteropleiding) Toegepaste Economische Wetenschappen en volgde daarna diverse managementopleidingen. Hij was ruim vijftien jaar actief in diverse managementfuncties, waarna hij zijn eigen communicatieadviesbureau Commotie oprichtte. Sinds 2011 is hij ook voorzitter van Creatief Schrijven vzw.

Frank was achtereenvolgens financieel directeur bij Epacar NV, algemeen directeur bij Scaldia Bührmann NV en algemeen directeur bij MoDoPapier België NV. Hij sloot zijn loopbaan in de papiergroothandel af om Commotie op te richten.

Commotie is een communicatieadviesbureau dat binnen de traditionele opdrachten van zo’n bedrijf sterk inzet op maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Een groot deel van de projecten situeert zich in de non-profitsector (sociale economie, middenveld, overheden).

Creatief Schrijven is het aanspreekpunt voor al wie graag schrijft in Vlaanderen. De vzw is structureel erkend op het decreet amateurkunsten voor de discipline ‘letteren’.

Frank is getrouwd en heeft twee kinderen en vijf kleinkinderen.

frank.vandamme@mo.be