Lid van BILL? Je betaalt 26 euro ipv 32 euro voor een jaarabonnement op MO*

Bestel nu je abonnement op MO*magazine aan voordeeltarief.

MO* brengt mondiale verhalen, analyses en tendensen. MO* legt mechanismen, pijnpunten en belangen bloot in zowel de politieke, economische als maatschappelijke domeinen. MO* verklaart gebeurtenissen, nodigt uit tot reflectie en debat, houdt afstand van “het nieuws” en kiest zijn onderwerpen op basis van inhoudelijke urgentie, niet op basis van wat elders (al) geschreven of bediscussieerd wordt. Uit de stroom van gebeurtenissen distilleert MO* de grote veranderingen en evoluties. MO* heeft in een wereld die worstelt met diverse crisissen (economisch, ecologisch, democratie en demografie, …)  aandacht voor de fundamentele vragen. Want om goede oplossingen te vinden, zijn de juiste vragen nodig.

In 2020 krijg je op het ritme van de seizoenen vier exclusieve niet te missen edities in je brievenbus. Op de eerste woensdag van maart, juni, september en december ligt er een uniek magazine in je brievenbus.

Daarnaast word je vriendelijk uitgenodigd om dagelijks onze website www.MO.be te raadplegen. Je vindt er achtergronddossiers, columns, interviews, een uitgebreide agenda en nog veel meer. Om niks te missen schrijf je je best in op onze gratis nieuwsbrief en volg je ons ook op Facebook en Twitter.

Als lid van BILL kan je een jaarabonnement op MO* bestellen voor € 26 in plaats van € 32. Bestel hier!