3 manieren om op de hoogte te blijven

 

1Schrijf je in op de gratis nieuwsbrieven van MO* en ontvang het beste van MO* in je mailbox

MO* verstuurt elke dag (MO*Daily) en tweemaal per week (eMO*) een gratis nieuwsbrief met een overzicht van het belangrijkste nieuws dat op de website is verschenen.  Wil je ook op de hoogte blijven van het relevante nieuws uit onze wereld? Weten welke nieuwe interviews, opinies,  columns, dossiers en blogberichten werden gepubliceerd?

 

2Word proMO* of neem een abonnement

MO* brengt 4x per jaar, op het ritme van de seizoenen, een uniek magazine uit met de beste achtergrondartikels, essays, interviews en beeldverhalen. Een must voor wie even de tijd wil nemen om stil te staan bij de fundamentele vragen in onze snel veranderende  wereld.

Je kan proMO* worden voor € 4/maand of € 50/jaar en dan krijg je 4x per jaar het magazine toegestuurd, mag je gratis naar onze events komen en krijg je nog tal van andere voordelen. 

Je kan ook een gewoon jaarabonnement nemen. Dat kost slechts € 32. Voor een aantal groepen is er ook een korting van 20% voorzien: lerarenkaart, leerlingenkaart, studentenkaartBILL (vroeger CJP), Fietsersbond, KWB-leden, VVJ-leden. Wie in het buitenland woont, betaalt iets meer. 

Losse exemplaren zijn te verkrijgen voor € 7,5/ex  in deze verkooppunten.

 

3 Volg MO* via Facebook, Twitter, Instagram en WhatsApp

Wil je op de hoogte blijven van het relevante nieuws uit onze wereld? Weten welke nieuwe interviews, opinies, columns, dossiers en blogberichten werden gepubliceerd? Volg ons dan via FacebookTwitter en Instagram zodat je niets hoeft te missen. Je kan ook elke dag  mustreads ontvangen via WhatsApp. Voeg hiervoor MO* toe aan je contacten met het nummer +32 489 30 99 63, open WhatsApp en stuur ons jouw naam + START.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het mondiale nieuws

Magazine