3 manieren om op de hoogte te blijven

 

1Schrijf je in op de gratis nieuwsbrieven van MO* en ontvang het beste van MO* in je mailbox

MO* verstuurt elke dag (MO*Daily) en tweemaal per week (eMO*) een gratis nieuwsbrief met een overzicht van het belangrijkste nieuws dat op de website is verschenen.  Wil je ook op de hoogte blijven van het relevante nieuws uit onze wereld? Weten welke nieuwe interviews, opinies,  columns, dossiers en blogberichten werden gepubliceerd?

 

2Abonneer je op MO*magazine en ontvang 4x per jaar een uniek magazine

MO* brengt 4x per jaar, op het ritme van de seizoenen, een uniek magazine uit met de beste achtergrondartikels, essays, interviews en beeldverhalen. Een must voor wie even de tijd wil nemen om stil te staan bij de fundamentele vragen in onze snel veranderende  wereld. Een jaarabonnement kost slechts € 32. Voor een aantal groepen is er ook een korting van 20% voorzien: lerarenkaart, leerlingenkaart, studentenkaartBILL (vroeger CJP), Fietsersbond, KWB-leden. Wie in het buitenland woont, betaalt iets meer. Losse exemplaren zijn te verkrijgen voor € 7,5/ex  in deze verkooppunten.

 

3 Volg MO* via Facebook, Twitter en WhatsApp

Wil je op de hoogte blijven van het relevante nieuws uit onze wereld? Weten welke nieuwe interviews, opinies, columns, dossiers en blogberichten werden gepubliceerd? Volg ons dan via Facebook en Twitter zodat je niets hoeft te missen. Je kan ook elke dag één mustread ontvangen via WhatsApp. Voeg hiervoor MO* toe aan je contacten met het nummer +32 489 30 99 63, open WhatsApp en stuur ons jouw naam + START.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het mondiale nieuws

Magazine