Colombiaanse superster Carlos Vives op Antilliaanse Feesten

Colombiaanse superster Carlos Vives op Antilliaanse Feesten

De organisatoren van de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten zijn er in geslaagd om de Colombiaanse superster Carlos Vives naar hun festival te halen.

Carlos Vives is een superster in Colombia en in heel Latijns-Amerika. Hij past in het rijtje van grootheden als Juan Luis Guerra, Juanes, Marc Anthony en Shakira. Vives poulariseerde de traditionele vallenatomuziek met zijn tijdloze klassieker “Clàsicos de la Provincia” uit 1993 met onder meer “La Gota Fria” als bekendste hit, een nummer dat alle Latino’s kunnen meezingen. Daarna maakte hij nog 6 albums, waaronder de crossover-cd “El Rock de mi Pueblo”. Vives treedt meestal op voor grote massa’s in steden als Bogota, Miami, Mexico en Madrid. Op vrijdag 14 augustus is hij de absolute headliner op de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten. Volgens de organisatoren is het zijn eerste concert in de Benelux.
Naast Carlos Vives kan u op de Antilliaanse Feesten met nog heel wat andere Latino-sterren kennismaken. Een greep uit het programma: Tego Calderon, de peetvader van de reggaeton uit Puerto Rico, Kassav’, de zouk-groep par excellence uit Guadeloupe, Magia Caribena, salsa-sensatie uit Caracas en Milly Quezada, “la Reina del Merengue” uit de Dominicaanse Republiek.
Het volledige programma vindt u op www.antilliaansefeesten.be