Mano Mundo opent festivalseizoen

Mano Mundo opent festivalseizoen

Mano Mundo opent festivalseizoen
Mano Mundo opent festivalseizoen

Op zaterdag 8 en zondag 9 mei vindt in Provinciaal Domein De Schorre in Boom het intercultureel en duurzaam festival Mano Mundo plaats. Het festival is de traditionele opener van het festivalseizoen.

Op zaterdag kan u op Mano Mundo gaan genieten van concerten van onder meer Fixkes, La Kinky Beat, Orchestre du Vetex International ‘Balkan Banquets’ en Babylon Circus. Daarnaast is er op zaterdag ook een Globalista Ballroom waar bekende en minder bekende dj’s het jonge volkje aan het dansen proberen krijgen. 
Op zondag beklimmen onder meer Dynamo Zjoss, Jampara & the Batallion, Sioen en Leki het hoofdpodium. Top of the bill is niemand minder dan Raymond Van Het Groenewoud. Daarnaast is er op zondag ook een Wereldsolidariteitspodium met optredens van Pegguy Tabu, Gevende & Jaune Toujours en Axl Peleman.
Zowel op zaterdag als zondag kan u ook rondkuieren op de grootste wereldmarkt van Vlaanderen, gratis workshops en andere doe-activiteiten volgen in het Wereld-Doe-Dorp, lekker eten in het fairtrade restaurant en kennis maken met de campagnes van ngo’s als Wereldsolidariteit en 11.11.11.
Mano Mundo is nog steeds volledig gratis. Alle info vindt u op www.manomundo.be