Dossier: 

Nieuwjaarsbrief van Donald Trump aan de lezers van MO*

Gage Skidmore ((CC BY-SA 2.0)

‘I want you NOT to read MO*’

Beste lezers van MO*,

Laat mij meteen terzake komen. Ik schrijf deze nieuwjaarsbrief om jullie niet alleen een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar vooral om jullie te waarschuwen.

Enkele weken geleden bezorgden mijn veiligheidsdiensten mij een magazine waarop in grote letters ‘no fake news’ stond. Dat trok natuurlijk mijn nieuwsgierigheid, maar toen ik de inhoud door Google Translate haalde kon ik mijn ogen en oren niet geloven. Wat een anti-kapitalistische groene zever zeg. Zelden zoveel fake news bij elkaar gezien.

En één van mijn trouwe medewerkers wist me te vertellen dat deze grap al 15 jaar aan de gang is. Onvoorstelbaar!

Ik nam ook eens een kijkje op ‘MO dot bie ie’ en werd bijna duizelig van de propaganda, de leugens en de onwaarheden die daar geschreven worden. Wordt dit echt gemaakt door professionele journalisten? My ass!

Hoe naïef kan je zijn om deze anti-Amerikaanse onzin te lezen en er nog voor te betalen ook? Onbegrijpelijk!

En ik vernam ook van mijn diensten dat MO* sinds vorig jaar 150.000 euro subsidies minder krijgt. Dat zou er nog aan mankeren. Welke onnozelaar geeft er nu subsidies aan zo’n bende leugenaars? Van mij zouden ze geen cent krijgen, geen cent! Steek die subsidies liever in de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen om jullie land te beschermen tegen het moslimterrorisme. Onze F-35 is trouwens een uitstekende keuze. Dat zullen jullie wel gauw merken.

Nu, ik wil naar aanleiding van dit nieuwe jaar niet te brutaal overkomen, maar lezers die dit magazine en deze website lezen en steunen, hebben ze toch ook niet alle vijf. Hoe naïef kan je zijn om deze anti-Amerikaanse onzin te lezen en er nog voor te betalen ook? Onbegrijpelijk!

Daarom wil ik jullie waarschuwen, lezers van MO*, koop dit jaar geen abonnement op dit magazine en word zeker geen proMO*. Draai die geldkraan dicht en stop de persen. Steek jullie zuurverdiende centen in onze Amerikaanse producten en bedrijven. Door Amerika weer ‘great’ te maken, zal jullie welvaart en jullie welzijn automatisch verbeteren. Daar ben ik 200 procent van overtuigd. Jullie zullen het wel zien.

Wees dus verstandig in dit nieuwe jaar folks. Maak de juiste keuzes.

Beste wensen,

Donald Trump, stabiel genie en president van de United States of America

* Voor wie het nog niet doorhad: dit is uiteraard satire. 

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3174   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift

Over de auteur