Halen we 2020?

Extra

Word proMO*

Halen we 2020?

Halen we 2020?
Halen we 2020?

MO*

04 december 2019

Wil je dat MO* op hetzelfde elan aan mondiale journalistiek kan blijven doen? We hebben daarvoor ongeveer 2020 proMO*s nodig. Word proMO* voor slechts 4 euro per maand en maak betrouwbare mondiale journalistiek ook in 2020 mee mogelijk.

Halen we 2020? Waarschijnlijk wel. De planeet zal het volgende jaar wel zal halen, de EU overleefde de recente verkiezingen en de Rode Duivels gaan naar het EK. Maar achter die oppervlakkige normaliteit, schuilt een wereld van tendensen die blootgelegd en verhalen die verteld moeten worden. Om dat diepgravende werk ook in 2020 te blijven brengen, kan de MO*redactie wel wat hulp gebruiken.

We hebben ongeveer 2020 proMO*’s nodig om op hetzelfde elan aan mondiale journalistiek te blijven doen. Daarom willen we jullie vragen om voor het luttele bedrag van 4 euro per maand proMO* te worden.

  • Als proMO*ontvang je 4 keer per jaar het unieke MO*magazine in de brievenbus.

  • Je krijg gratis toegang tot al onze events.

  • En je steunt vooral de kwaliteitsjournalistiek van MO*.

Je stelt onze journalisten in staat om diepgravend journalistiek werk te doen. Om verhalen te brengen van over de hele wereld. Verhalen die anders niet verteld worden over mensen die al te vaak niet meetellen of over machten die maar al te graag anoniem zouden blijven. En dat soort verhalen hebben we ook volgend jaar absoluut nodig!

Word proMO* voor slechts 4 euro per maand en maak betrouwbare mondiale journalistiek ook in 2020 mee mogelijk.