Organisaties kunnen proMO*tor worden

MO* versterkt zijn samenwerking met het maatschappelijke middenveld

MO* is een journalistiek non-profitmediaproject dat moedige, menselijke en mondiale verhalen brengt die helpen om de wereld rondom ons beter te begrijpen. We willen ons maatschappelijke fundament verbreden en zo nog meer onze rol als bruggenbouwer opnemen. Daarom lanceren we een nieuwe formule die organisaties toelaat ons unieke project mee mogelijk te maken: proMO*tor worden van MO*.

Wereldmediahuis vzw (WMH) – de uitgever van MO* – werd opgericht door verschillende middenveldorganisaties. Zij zijn onze leden. We tellen er ondertussen 18. Samen maken ze ons onafhankelijke journalistieke werk mogelijk in lijn met onze strategie. Ze waarborgen het voortbestaan van het unieke journalistieke non-profitmediaproject dat MO* al meer dan twintig jaar is.

Maar er zijn veel meer organisaties die ons – online gratis toegankelijke – journalistieke werk genegen zijn. Ze voeden onze journalisten met nuttige informatie en contacten. Ze worden zelf geïnspireerd en uitgedaagd. Het gaat om organisaties die inzien hoe noodzakelijk het is om moedige, menselijke en mondiale verhalen te vertellen en verspreiden.

De drempel om lid te worden lag in het verleden voor veel van deze organisaties te hoog. Ze kunnen nu proMO*tor worden. MO* versterkt met het proMO*torschap zijn samenwerking met het maatschappelijke middenveld en diversifieert de groep organisaties die zich actief achter de missie van MO* scharen. Door de jaren heen namen we steeds meer een brugfunctie op. Die rol willen we vandaag meer dan ooit omarmen.

Bij deze lancering van het proMO*torschap mogen we meteen de eerste proMO*toren bekendmaken. Het gaat om:

Zij genieten tal van voordelen zoals deelname aan de MO*fora – de netwerkmomenten van MO* – of reclameruimte op MO.be.

Marjorie Blomme, hoofdredacteur StampMedia: ‘Met het proMO*torschap maken we deel uit van een sterk netwerk van sociale organisaties, samengebracht door een mediaorganisatie die onafhankelijke en duurzame journalistiek prioritair maakt. Het netwerk inspireert en versterkt ons: het geeft inzicht in de thematieken waar andere organisaties rond werken, en dat kunnen wij dan weer voorleggen aan onze jongerenredactie. Zo ontstaat er een bruisende, intense wisselwerking.’

Vragen over of interesse in het proMO*torschap? Neem contact op met zakelijk leider Frank Van Damme via frank.vandamme@mo.be.

 

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2790   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Met de steun van

 2790  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.