VIA Don Bosco

Extra

VIA Don Bosco

VIA Don Bosco
VIA Don Bosco

19 maart 2019

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. VIA Don Bosco is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.

WIE IS VIA DON BOSCO?

VIA Don Bosco is een erkende Belgische ngo die onderwijs en tewerkstelling voor jongeren in Afrika en Latijns-Amerika steunt. Al 50 jaar bieden wij pedagogische en financiële medewerking aan plaatselijke scholen. Het opbouwen van sociale & professionele competenties bij kansarme jongeren vormt de rode draad van onze projecten. Zo helpen we hen om actieve wereldburgers te worden en een plaats op de arbeidsmarkt te vinden. Tegelijk bouwen we bruggen tussen scholen in België en elders in de wereld. Daarmee timmert VIA Don Bosco aan de weg naar een rechtvaardige samenleving die beantwoordt aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

WAAROM STEUNT VIA DON BOSCO MO*?

Als ngo werkzaam in de sector van technisch- en beroepsonderwijs vinden we het belangrijk om het draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking en duurzame ontwikkeling in België te versterken. Het correct informeren van een breed publiek is hiervoor van cruciaal belang. Daarom ondersteunen we met ons lidmaatschap graag een journalistieke vereniging die de waan van de dag overstijgt en tijd maakt voor diepgravende journalistieke analyses en reflecties. Dergelijke kwaliteitsvolle journalistiek staat vandaag onder druk en het voortbestaan ervan willen we graag ondersteunen met ons lidmaatschap. We zijn ervan overtuigd dat we mekaar wederzijds kunnen versterken, in het belang van een goed geïnformeerd publiek, en een draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking en het recht op onderwijs.

VOLG VIA DON BOSCO

Facebook: www.facebook.com/VIADonBosco.vzw
Twitter: https://twitter.com/VIADonBosco

CONTACT

Guldendallaan 90
1150 Sint-Pieters-Woluwe
Tel: 02/427 47 20
info@viadonbosco.org
www.viadonbosco.org
Rekeningnummer: BE84 4358 0341 0159

Tags