Bestel een jaarabonnement op MO* en krijg de roman 'Oraal' cadeau

Nieuws

Bestel een jaarabonnement op MO* en krijg de roman 'Oraal' cadeau

Ben je geïnteresseerd om elke maand ons tijdschrift MO* in je brievenbus te ontvangen? Dan hebben we nu een prachtig aanbod voor jou. De eerste 10 bestellers van een jaarabonnement krijgen de knappe roman 'Oraal' van Hazim Kamaledin cadeau. Snel zijn is de boodschap.

Over het boek

‘Oraal’ vertelt het verhaal van de bekende Iraakse cineast Maytham Albou Dhebbaah. Hij woont met zijn al even beruchte familie in Irak. Ze zijn het onderwerp van talloze verhalen die mondeling overgeleverd zijn van generatie op generatie. Fictie en realiteit zijn via hen verweven in het eeuwenoude Mesopotamië. Op een dag wordt Maytham gevangengenomen en daarna gefolterd door het regime van dictator Saddam Hoessein. Het lot van de familie Albou Dhebbaah neemt door deze misdaad alweer een nieuwe wending.

Over de auteur

Schrijver Hazim Kamaledin is onder het terreurbewind van Saddam Hoessein Irak ontvlucht en na enkele jaren van omzwervingen in Antwerpen beland. Hij werkt er als theatermaker met het gezelschap Cactusbloem. Daarnaast was hij gastdocent aan de universiteit van Antwerpen en Gent. ‘Oraal’ verscheen in 2010 bij Beefcake Publishing.

Hoe bestellen?

De eerste 10 bestellers van een jaarabonnement krijgen deze knappe roman gratis toegestuurd. Een jaarabonnement op MO* kost slechts 34 euro.

Hoe bestel je? Stuur je naam en adres naar promotie@mo.be en vermeld in je onderwerp ‘jaarabonnement MO* + cadeauboek Oraal’

Heb je dit boek al, maar ben je sowieso geïnteresseerd in een abonnement op MO*, ontdek dan hier ons volledige abonnementsaanbod. Je kan ook nog andere boeken kiezen.