MO* zoekt Wereldbloggers!

De MO*wereldbloggers zijn ontwikkelingswerkers, onderzoekers, studenten, en meer die schrijven over hun ervaringen, bedenkingen en avonturen in het buitenland. Val jij, je neef, lief, of vervreemde biologische vader in deze categorie? Laat dan van je horen!

De MO*wereldbloggers zorgen op MO.be steevast voor boeiende analyses, bedenkingen, anekdotes en persoonlijke verhalen uit hun hoekje van de wereld. Hun stukken worden veel gelezen en bevatten vaak unieke inzichten.

Als verantwoordelijke hier bij MO* voor onze Wereldbloggers ga ik graag op zoek naar meer talent om deze boeiende bende uit te breiden.

Wie kijkt naar de groep Wereldbloggers ziet meteen hoe divers onze bloggers zijn: gaande van een taalexpert in Thailand, een sociaal ondernemer in Burkina Faso, tot een Kosovo-kenner en een globochtoon in Congo.

Voldoe jij aan de volgende voorwaarden en heb je zin om je ervaringen met de wereld te delen? Neem dan onderaan contact op en word ook MO* Wereldblogger!

  • Je verblijft voor lange tijd (minimum zes maand) in het buitenland.
  • Je bent geboeid door één of meerdere van de vele thema’s waar we met MO* over berichten.
  • Je hebt een vlotte pen, kan sterke foto’s nemen, of hebt een ander idee om een mooie blog uit te bouwen.
  • Je kan op regelmatige basis schrijven en zo je blog levendig houden.

 

Ja, ik wil MO* Wereldblogger worden!

 

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3184   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift

Over de auteur

  • Hoofdredacteur MO*

    Jago Kosolosky (°1991) staat sinds 1 augustus 2020 aan het hoofd van MO* en MO.be. Hij volgde Gie Goris op, hoofdredacteur van MO* van bij het ontstaan van de publicatie in 2003.