Reismarkt 2013: korting voor MO*lezers

Nieuws

Reismarkt 2013: korting voor MO*lezers

Reismarkt 2013: korting voor MO*lezers
Reismarkt 2013: korting voor MO*lezers

Op zondag 24 februari vindt in Brugge de 28ste editie van de Reismarkt plaats. Wegwijzer vzw, de organisator van de Reismarkt, biedt de lezers van MO* en de bezoekers van MO.be een korting van € 3 aan.

De Reismarkt is hét jaarlijkse evenement vóór mensen die van reizen houden en die graag veel beleven op hun reizen. En dit voor de juiste prijs. Geen duf reissalon waar reizen verkopen centraal staat, maar een ontmoeting tussen reizigers, voor reizigers. Een niet te missen beurs omdat een trip naar Verwegistan, goed aangepakt en met een open blik, altijd inspireert, de geest verruimt en het hart vergroot.

Op de Reismarkt kun je met je persoonlijke vragen terecht bij 250 reizigers-ervaringsdeskundigen-kenners van een land. Daarnaast is een bijzonder inspirerend programma van gesprekken, workshops en beeldreportages. Elk op zich zijn die al een bezoek waard.

Reismarkt biedt informatie over de hele bereisde wereld. Ook dit jaar staan een aantal thema’s in de kijker: Zuidelijk Afrika, met kinderen in Europa reizen, er een lange tijd op uit gaan,…

Op de Reismarkt kun je met je persoonlijke vragen terecht bij 250 reizigers-ervaringsdeskundigen-kenners van een land.

Voor jongeren is er de JongerenReismarkt, die hen in meer dan 30 standjes specifieke reisinformatie en -inspiratie aanreikt over goedkoop reizen, liften, couchsurfen, vrijwilligerswerk, uitwisselingen, taalvakanties, kampen, enzovoort.

Praktische informatie

>> Waar? Stadshallen, Markt, Brugge
>> Wanneer? Zondag 24 februari van 10 tot 18 uur
>> Toegang: € 10; € 7 met kortingsbon; € 5 voor 26 — 30 jarigen
>> jongeren t.e.m. 25 jaar gratis toegang!
>> Meer info: http://reismarkt.wegwijzer.be

KORTING: MO*lezers kunnen voor slechts € 7 (i.p.v. € 10) de Reismarkt bezoeken. Print deze webpagina uit en ga er op 24 februari mee naar de Stadshallen in Brugge.