CC AlterBrussels
Interview

Fatima Rochdi: ‘We zijn allemaal iemands ander’

In Brussel zijn meer dan 180 verschillende nationaliteiten aanwezig, dat is voldoende om een aanzienlijk deel van de wereld te leren kennen zonder ooit de stad te verlaten. Op verkenning naar de schoonheid van anders-zijn.
(c) Len Buggenhout
Interview

Het surreële Servische leven

De zomerperiode trekt veel toeristen naar Brussel. Een klein deel daarvan doet aan couchsurfen: overnachten op de zetel van een onbekende. MO* trekt deze vakantie elke week de hoofdstad in, op zoek naar diverse verhalen op dezelfde sofa. Deze week: drie studentes uit de Servische hoofdstad Belgrado.
(c) Len Buggenhout
Interview

Het muzikantenleven

De zomerperiode trekt veel toeristen naar Brussel. Een klein deel daarvan doet aan couchsurfen: overnachten op de zetel van een onbekende. MO* trekt deze vakantie elke week de hoofdstad in, op zoek naar diverse verhalen op dezelfde sofa. Deze week ontmoeten we een violist en een pianiste uit het Poolse Gdansk.
(c) Len Buggenhout
Interview

Een bonte verzameling Polen

De zomerperiode trekt veel toeristen naar Brussel. Een klein deel daarvan doet aan couchsurfen: overnachten op de zetel van een onbekende. MO* trekt deze vakantie elke week de hoofdstad in, op zoek naar diverse verhalen op dezelfde sofa. Deze week kijken we met vier heel verschillende Poolse vrouwen naar het leven in hun thuisland.
© Len Buggenhout
Interview

België-Argentinië, de herkansing

De zomerperiode trekt veel toeristen naar Brussel. Een klein deel daarvan doet aan couchsurfen: overnachten op de zetel van een onbekende. MO* trekt deze vakantie elke week de hoofdstad in, op zoek naar diverse verhalen op dezelfde sofa. Deze week kijken we door de ogen van een Argentijnse naar het WK voetbal en Europa.
(c) Len Buggenhout
Interview

Amerikaanse vindt de wereld in Brussel

De zomerperiode trekt veel toeristen naar Brussel. Een klein deel daarvan doet aan couchsurfen: overnachten op de zetel van een onbekende. MO* trekt deze vakantie elke week de hoofdstad in, op zoek naar diverse verhalen op dezelfde sofa. Deze keer maken we kennis met een Amerikaanse die lesgeeft in Istanboel.
(c) Len Buggenhout
Interview

Intercontinentaal vliegen in een Brusselse woonkamer

De zomerperiode trekt veel toeristen naar Brussel. Een klein deel daarvan doet aan couchsurfen: overnachten op de zetel van een onbekende. MO* trekt deze vakantie elke week de hoofdstad in, op zoek naar diverse verhalen op dezelfde sofa. Deze week treffen we twee vrouwen die op hun eentje reizen: Canada meets Thailand meets Brussel.
© Celien Moors
Interview

Spaanse vriendschap op Brusselse sofa

De zomerperiode trekt veel toeristen naar Brussel. Een klein deel daarvan doet aan couchsurfen: overnachten op de zetel van een onbekende. MO* trekt deze vakantie elke week de hoofdstad in, op zoek naar diverse verhalen op dezelfde sofa. Deze week: Spanje verenigd in Brussel.