Steun het journalistieke project van MO*, word proMO*

Waarom deze bekende lezers proMO* werden

Ik wil jou bedanken. Bedankt voor je tijd. Bedankt om aan alle andere online verleidingen te weerstaan en even op MO.be te vertoeven. Bedankt om de waarde in te zien van een mediaproject dat bijdraagt tot een wereld waarin waardigheid en rechtvaardigheid, solidariteit, en een duurzame omgang met de planeet gerealiseerd worden.

We kiezen er bij MO* bewust voor om al onze artikels gratis online beschikbaar te maken voor iédereen.

En bedankt voor je steun. Want zonder mensen die ons werk kritisch lezen, appreciëren en verspreiden staan we nergens.

We kiezen er bij MO* bewust voor om al onze artikels gratis online beschikbaar te maken voor iédereen. Bij ons botst niemand op een betaalmuur , het publieke belang van ons journalistiek werk is daarvoor te groot.

Maar kwaliteitsjournalistiek kost veel tijd en geld. Het is geen toeval dat gratis online informatie altijd kritisch benaderd moet worden en lezers vaak op hun honger blijven zitten.

Het hele team achter MO* beseft dat niet alle honderdduizenden lezers die onze verhalen smaken MO* ook financieel (bijvoorbeeld via een bescheiden gift) kunnen steunen. Toch geven we je graag mee waarom vijf bekende Vlamingen dat wel doen.

Zij kozen er niet alleen voor om proMO* te worden, maar zetten zich ook kosteloos in om anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. Lees hieronder waarom zij MO* mee mogelijk maken.

Geloof jij ook in onze missie en strategie? Kan je momenteel 4,60 euro per maand investeren in ons werk? Volg dan het voorbeeld van Brigitte Herremans, Bert Gabriëls, Nadia Nsayi, Stijn Meuris, Ronny Mosuse en meer dan 3000 anderen. Als proMO* ontvang je ons kwartaalmagazine, krijg je extra edities van het magazine, kan je in dialoog gaan met onze journalisten, en veel meer.

Heb je zelf een uitgebreid netwerk en wil je dat inzetten om MO* te helpen groeien? Neem contact op via info@mo.be. Liever dan geld uit te geven aan dure marketingbureaus en -campagnes, investeren we dit in het brengen van verhalen die verteld moeten worden.

Bedankt.

Jago Kosolosky,
Hoofdredacteur MO*

‘Zonder MO* zou ik vandaag een heel beperkte blik hebben op de wereld’

Nadia Nsayi, politiek wetenschapper en opiniemaker

‘MO* is in staat om onrecht te detecteren waarvan we ons in Vlaanderen niet altijd bewust zijn’

Stijn Meuris, zanger en muzikant

‘Het is goed dat er een blad bestaat dat expliciet op zoek gaat naar wat rechtvaardigheid betekent’

Bert Gabriëls, stand-up comedian en jurist

© Iratxe Alvarez

‘Het is nodig om stil te staan bij de verschillende kanten van een verhaal’

Ronny Mosuse, zanger en muzikant

© Iratxe Alvarez

‘Mensen die tussen de plooien vallen, krijgen dankzij MO* een podium’

Brigitte Herremans, Midden-Oostenspecialiste

© Iratxe Alvarez

 

Maak MO* mee mogelijk.

Word proMO* net als 2828   andere lezers en maak MO* mee mogelijk. Zo blijven al onze verhalen gratis online beschikbaar voor iédereen.

Ik word proMO*    Ik doe liever een gift

Over de auteur

  • Hoofdredacteur MO*

    Jago Kosolosky (°1991) staat sinds 1 augustus 2020 aan het hoofd van MO* en MO.be. Hij volgde Gie Goris op, hoofdredacteur van MO* van bij het ontstaan van de publicatie in 2003.

Met de steun van

 2828  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search For Common GroundSearch For Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.