Freelance journaliste
Lisa
Couderé
MO*medewerkers

Lisa Couderé volgt Latijns-Amerika op voor MO.be. Ze studeerde Spaans, Theater-, Film- en Literatuurwetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen en Latijns-Amerika Studies aan het CEDLA in Amsterdam.

Al reizend, lezend, en levend leerde Lisa andere landen en mensen kennen in Latijns-Amerika. Antwerpen is haar thuis, maar in Guatemala leeft meer familie en een stukje van haar hart na een cultureel uitwisselingsjaar. In Peru deed ze veldonderzoek voor haar scriptie over lokale cinemaproductie.

In Ecuador was ze een tijd werkzaam voor BTC, het vroegere Enabel, in een intercultureel gezondheidsprogramma. In 2012 richtte ze mee het online platform conSentido op.

Vandaag baat ze in Antwerpen met haar man Javier Perugachi het Latijns-Amerikaanse cultuurcafé en ontmoetingscentrum Mundana uit.

Lisa is fan van (fairtrade)chocolade met Latijns-Amerikaanse cacao.

alle artikels van Lisa Couderé

Met de steun van

 2793  

Onze leden

11.11.1111.11.11 Search <em>for</em> Common GroundSearch for Common Ground Broederlijk delenBroederlijk Delen Rikolto (Vredeseilanden)Rikolto ZebrastraatZebrastraat Fair Trade BelgiumFairtrade Belgium 
MemisaMemisa Plan BelgiePlan WSM (Wereldsolidariteit)WSM Oxfam BelgiëOxfam België  Handicap InternationalHandicap International Artsen Zonder VakantieArtsen Zonder Vakantie FosFOS
 UnicefUnicef  Dokters van de WereldDokters van de wereld Caritas VlaanderenCaritas Vlaanderen

© Wereldmediahuis vzw — 2024.

De Vlaamse overheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.