Extra

Zuurstof op Zaterdag

Elke zaterdagochtend een gratis weekendkrant in je mailbox, met 8 topartikels van 8 verschillende kwaliteitsmedia: dat is wat je krijgt als je je abonneert op 'Zuurstof op Zaterdag'. En ook MO* werkt hieraan mee.
Extra

Search for Common Ground

MO*magazine en de website MO.be worden uitgegeven door Wereldmediahuis vzw. Search for Common Ground is een van de leden van Wereldmediahuis vzw.
Extra

Wat vind je van MO*magazine? Laat het ons weten!

Via een korte enquête willen we je graag enkele vragen stellen over MO*magazine. Waarvoor staat MO*? Wat vind je van de vormgeving en van de inhoud? Welke artikels lees je het liefst? Je maakt bovendien kans op het boek “De melkboer en de geschiedenis” van MO*journalist John Vandaele. 
© Iratxe Alvarez
Extra

‘Ik vind het essentieel dat MO* blijft bestaan, zeker voor jongeren’

Rémy Bonny (27) is directeur van Forbidden Colours, een vzw die lgbti+-organisaties in de Europese Unie stabieler en duurzamer wil maken. Hij legt uit waarom hij besloot proMO* te worden: ‘Als jonge activist heb ik veel te danken aan MO*.’
© Iratxe Alvarez
Extra

‘MO* geeft een democratie in ademnood weer zuurstof’

Technologiesocioloog en opiniemaker Ben Caudron (57) steunt het journalistieke project van MO*. In dit interview legt hij uit waarom. ‘De informatie die MO* aanbiedt, is verruimend en geeft een breed perspectief. MO* helpt me om mijn denken te verbreden.’
© Iratxe Alvarez
Extra

‘Als je MO* leest, word je automatisch een kritisch mens’

‘MO* geeft een stem aan mensen die meestal geen platform krijgen. Zonder MO* zou je deze stemmen in de media niet of weinig horen', stelt Sahadi Daria vast. Hij was schooldirecteur in Antwerpen, werkt vandaag bij 11.11.11 en legt uit waarom ook hij MO* steunt.
Lauren Walker / Truthout (CC BY-NC-ND 2.0)
Extra

MO* zoekt 'jong volk' (M, V, X) om raad van bestuur te versterken

Voor de versterking van zijn raad van bestuur zoekt MO* jonge enthousiastelingen. Wil je meewerken aan de toekomst van MO*? Stel je kandidaat voor 15 oktober.
© Iratxe Àlvarez
Extra

‘Typisch aan MO* is dat zij wél belang hechten aan stemmen die weinig aan bod komen’

Lotus Li (20) studeert Sociale Wetenschappen in Brussel en Gent, is jongerenadviseur bij de Vlaamse Jeugdraad en bezielster van Untold Asian Stories. Ook zij is proMO* geworden. ‘MO* brengt verhalen die op andere nieuwsplatformen geen ruimte krijgen. Dat wil ik graag aanmoedigen.’
Extra

Wil jij ook graag de herfsteditie van MO*magazine gratis ontvangen?

Wil je graag gratis kennismaken met ons driemaandelijks magazine? Vraag hier een gratis exemplaar van ons herfstnummer aan en schrijf je ook in op onze dagelijkse nieuwsbrief.
© Iratxe Álvarez
Extra

‘Er moet een medium bestaan dat voedzamer is en dat iets minder fastfood is’

Nic Balthazar (57) is televisiemaker, filmregisseur en klimaatactivist. Hij legt uit waarom hij ook de journalistiek van MO* steunt en proMO* werd. ‘MO* verruimt onze blik en brengt ons naar plekken waar reguliere media meestal weinig aandacht aan schenken.’
CC0
Extra

Vacature: redacteur diversiteit en/of Noord-Afrika

MO* zoekt een redacteur met focus op diversiteit en/of Noord-Afrika. Het gaat om een vervangingscontract tot en met 31 december 2022, indiensttreding zo snel mogelijk. Solliciteren kan tot 19 september.
mohamed Hassan / Pixabay
Extra

MO* zoekt stagiairs voor dit najaar

Dit najaar is er nog ruimte voor wie graag als stagiair zijn, haar of hun kans waagt in een mondiale journalistieke omgeving. Laat ons snel iets weten.

Pagina's