Kom stage doen bij MO*

Gezocht: stagiair/student communicatie/marketing V/M/X

MO* is een journalistiek mediaproject over mondiale tendensen en lokale realiteiten overal ter wereld, gericht op een ruim en geïnteresseerd publiek. Met diverse journalistieke middelen maakt MO* de veranderende wereld begrijpbaar, ervaarbaar en hanteerbaar. Zowel in print als online. 

Ben jij een student marketing of communicatie en wil je bijdragen aan het online bereik en de aanwezigheid van MO*magazine? 

We zoeken voor volgend academiejaar stagiairs die zich willen verdiepen in onder andere de sociale media, de nieuwsbrieven en de leescijfers van MO*. 

Heb je zin om dit najaar enkele weken of maanden deel uit te maken van het online team van MO* en zo je studies te vertalen naar de werkvloer, stuur dan een korte motivatiebrief en je cv naar jan.buelinckx@mo.be.

Vermeld duidelijk de specifieke periode waarin je je stage wil doen. Wij nodigen je dan uit voor een (online) kennismakingsgesprek.

P.S.: Ook voor studenten die geen stageplek, maar wel een scriptieonderwerp zoeken, zijn er mogelijkheden. Contacteer ons en we bekijken met jou wat de mogelijkheden zijn. 

Zonder jouw steun bestaat MO* niet.

Steun ons en word proMO* voor maar €4/maand of doe een vrije gift. 3174   proMO*’s steunen ons vandaag al. 

Word proMO* of Doe een gift

Over de auteur