Wereldblog

Twitter Veiling voor School Support 4 Afghanistan

Wij bieden een personal coachingstraject duurzaam ondernemen aan. U kunt hier uw bod uitbrengen: http://tinyurl.com/m47mga
Wereldblog

Driehonderdduizend euro subsidie voor GLOBE !

GLOBE, hét internationale milieuonderzoeksprogramma voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs, krijgt in Nederland steun van de overheid. Het programma ontvangt 300.000 euro subsidie en wordt daarnaast de komende jaren inhoudelijk ondersteund door de ministeries VROM, LNV en V&W. Het educatieve GLOBE programma is opgezet door Nobelp ...
Wereldblog

The Hydro Cruisers winnen Shell Eco-Marathon !

The Hydro Cruisers hebben de Shell Eco-Marathon gewonnen.
Wereldblog

Gratis software Local Cooling vernieuwd

Voor netwerkbeheerders is er ook goed nieuws want met de MSI Installer heeft u Local Cooling snel op het hele netwerk staan.
Wereldblog

CO2-compensatie volksverlakkerij -klimaatneutraal bestaat dat dan wel ?

Ik blijf het nog steeds vreemd vinden dat hét voorlichtingsinstituut op milieugebied nog steeds de indruk blijft wekken dat klimaatneutraal leven mogelijk is. Ook de informatieve site Klimaatcompensatie geeft een wel erg positief beeld van compenseren. Dat roept de vraag op: hoe objectief en onafhankelijk is deze informatie?
Wereldblog

Met mijn snol naar de Costa del Sol

ABN-AMRO, Hyves, LLink en Groener.nl hebben ervoor gezorgd dat je -mijn dochter dus- deze brochure in handen hebt, zo lees ik in de colofon. En Groener.nl is weer een initiatief van ILSE, Web-log, NU en Startpagina en die doen dat weer in samenwerking met Milieu Centraal, Goodies en Buitenleven.
Wereldblog

Schrijf mee over het milieu, het klimaat

Vandaag 15 oktober is het BLog Action Day. Maar liefst 14.000 blogs over de hele wereld doen mee. Naar verwachting bereiken die zo'n 14.000.000 mensen. Je kunt hier gewoon meeschrijven.
Wereldblog

Maand van de Energiebesparing

In België is oktober de ‘maand van de energiebesparing’. Wij van Stichting Milieunet vinden dit een goed idee en, omdat Nederland nog geen maand van de energiebesparing kent, beginnen wij deze zelf. In navolging van België, eveneens in oktober.
Wereldblog

Doe ook mee aan de World Blog Action Day !

Over de hele wereld zullen bloggers op 15 oktober aandacht besteden aan één onderwerp: het milieu. Stichting Milieunet doet uiteraard mee en roept hierbij elke blogger op om ook mee te doen. Er doen al 6000 blogs mee! Nederland is daarbij niet of nauwelijks vertegenwoordigd. Kijk op www.andersbekekenblog.nl voor meer informatie.
Wereldblog

Een - Armoede de wereld uit

In 2000 spraken 189 landen af om de armoede in de wereld in 2015 te halveren. Dit resulteerde in acht millenniumdoelen. Onze generatie is de eerste die de mogelijkheid heeft een einde te maken aan de wereldwijde armoede. In Nederland heeft zich daartoe een groot aantal organisaties op het gebied van ontwikkelingssamenwerking en andere sectoren aane ...