Wereldblog

Zwarte dag in Cajamarca - 3 doden en meerdere zwaargewonden

Het protest tegen de komst van het Conga mijnproject kent een dodelijke afloop. Drie juli 2012 is een zwarte dag voor de bevolking van regio Cajamarca, het is een zwarte dag voor de democratie in Peru.
Wereldblog

The strike in the region of Cajamarca went by peacefully

The strike announced for the 11th of April , which took place in three most important  provinces of the region of Cajamarca, came to an end without any incidents. No confrontations with the police were reported, the interprovincial transport went fluently.
Wereldblog

Heksenjacht

De ongelijke strijd tussen David en Goliath betreffende het Conga-project zet zich voort. In de Bijbelse versie won David, in de Conga-versie is dit nog hoogst onzeker.
Wereldblog

Jij bent groot en ik ben klein, en dat is niet eerlijk!

Beste lezer, U bent misschien op de hoogte van mijn aspiraties om een tweede Jan Leyers te worden. Ik ben nog steeds op zoek naar mijn eigen Pepe Michiels, mijn eigen versleten sidewing die me ook in zijn schaduw kan plaatsen. En net zoals Jan Leyers lees ik ook af en toe een boek om mijn intelligente imago op te poetsen. Terwijl ik mijn shampoo te ...
Wereldblog

Welcome to Guatemala, the last bus stop to paradise

Als grote fan van Luc Appermont en nog meer van de Vlaamse Televisie Maatschappij, wil ik dit blogbericht aan Luc wijden. Laten we kennismaken met het land en zijn bevolking a.d.h.v. een spelletje Waagstuk*.